Πώς κατεβάζουμε από το "4Shared"

1. Καταρχάς κάντε κλικ πάνω εκεί που σας υποδεικνύεται κάθε φορά για να κατεβάσετε το αρχείο που θέλετε.

2. Κατόπιν θα δείτε στην οθόνη σας την παρακάτω εικόνα. Εκεί
πατήστε το κουμπί "Download Now", όπως σας δείχνουμε και με το πορτοκαλί βέλος:

 3. Κατόπιν θα παρουσιαστεί στην οθόνη σας μια αντίστροφη μέτρηση. όπως σας την δείχνει και το πορτοκαλί βέλος παρακάτω. Πρέπει να περιμένετε μέχρι η αντίστροφη μέτρηση να φτάσει στο μηδέν:

4. Όταν τελειώσει η αντίστροφη μέτρηση, θα σας εμφανιστεί η ένδειξη "Download file now", όπως σας δείχνουμε στην παρακάτω εικόνα με το πορτοκαλί βέλος. Πατήστε εκεί.

5. Στη συνέχεια θα σας ανοίξει ένα μικρό παράθυρο όπως βλέπετε στην παρακάτω φωτογραφία, με τις επιλογές είτε του άμεσου ανοίγματος του αρχείου είτε της αποθήκευσής του.  Σιγουρευτείτε ότι είναι επιλεγμένη η  αποθήκευση του αρχείου, και πατήστε το κουμπί "ΟΚ", όπως σας δείχνουμε με το πορτοκαλί βέλος:

 6. Μόλις πατήσετε το "ΟΚ", θα σας ανοίξει ένα νέο παράθυρο, προκειμένου να ορίσετε τον φάκελο του υπολογιστή σας, μέσα στον οποίο επιθυμείτε να αποθηκευτεί το αρχείο. Αφού επιλέξετε τον φάκελο της αρεσκείας σας, πατήστε το κουμπί "Αποθήκευση" ή "Save" , όπως σας δείχνουμε με το πορτοκαλί βέλος παρακάτω:

7. Κατόπιν περιμένετε να "κατεβεί" το αρχείο.
Αυτό ήταν!


Αν κατεβάσατε το αρχείο αλλά δεν βρίσκετε σε ποιο μέρος του υπολογιστή σας είναι, τότε ελέγξτε τις ρυθμίσεις του φυλλομετρητή σας για να δείτε αν είναι ρυθμισμένος να κατεβάζει όλα τα αρχεία σε κάποιον συγκεκριμένο φάκελο του υπολογιστή σας. Αυτές τις ρυθμίσεις του φυλλομετρητή μπορείτε να τις αλλάξετε όπως επιθυμείτε. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: